Azonosító szám: SzPk-00233-18-17 2 05 2
Érvényesség kezdete: 2018-12-13

Felnőttképzési szakmai programkövetelmények nyilvántartása - Programkövetelmény modulok

Szűrés
Szűrő feltételek mutatása

Modul azonosítószáma:
Modul megnevezése:
OKJ szakmacsoport: Szűrő feltétel mutatása























Iskolai előképzettség: Szűrő feltétel mutatása


















Képzési forma: Szűrő feltétel mutatása



Minimális óraszám:
-tól    
-ig
Maximális óraszám:
-tól    
-ig
Lekérdezés időtartama: -
     
4 találat    sor / lap
Sorszám   Modul azonosítószáma   Modul megnevezése  
1 SzPk-00233-18-17 2 05 2 /M-01 Hús- és halárukra vonatkozó termék alapismeretek
2 SzPk-00233-18-17 2 05 2 /M-02 A vásárlói kommunikáció alapjai
3 SzPk-00233-18-17 2 05 2 /M-03 Higiéniai és élelmiszer-biztonsági alapok
4 SzPk-00233-18-17 2 05 2 /M-04 Hús- és hal területekre vonatkozó áruházi gazdálkodási alapismeretek

4 találat    sor / lap